Få et gratis tilbud

Indlæser formular...

Trustpilot

Gratis, uforpligtende og nemt

Det er muligt at lave et pantebrevslån til køb af ejendom og til lån i eksisterende ejendom

simpel kredit kreditvurderer ud fra økonomisk historik, samt nuværende og fremtidige muligheder. Vi laver altså en helhedsvurdering af dig som debitor og vurderer din sag personligt. Derfor har vi mulighed for at hjælpe flere med finansiering end bankerne.

Du kan både låne til at købe en ejendom eller til belåning af din nuværende ejendom. Husk at når du køber en ejendom, skal du have en udbetaling på minimum 5%. Lån i din nuværende ejendom kræver, at du har både friværdi og økonomi til at betale på lånet. Vi yder lån til alle typer af ejendomme i Danmark.

Idet du har afsendt din ansøgning, kan du forvente, at blive kontaktet inden for et døgn.

Såfremt du har modtaget et tilbud fra simpel kredit, er du ikke bundet.

Såfremt du har accepteret et tilbud fra simpel kredit, har du 14 dages fortrydelsesret.

Hos simpel kredit får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men samtidig er du fri fra bidragssatser. Det er ligeledes muligt for dig at vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 20 år. Læs mere om vores lånevilkår her.

Simpel Kredit tilbyder boliglån med statsgaranti. Så snart Folketinget har vedtaget loven står vi klar til at udstede de første lån med statsgaranti. Du kan læse mere her.

Leder du efter noget andet?

Tilbage

Lån til boligkøb

Lån til boligkøb

Lån i din friværdi

Lån i din friværdi

Bliv forhåndsgodkendt

Bliv forhåndsgodkendt

Forbrugslån

Forbrugslån

* Ved klik på knappen Forbrugslån sendes du til vores partner LendMe. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.

Tilgængelig nu!

Ring til os nu

Skal vi ringe til dig?